Eerste dag , Vertrek naar Travemunde
Eerste dag , Vertrek naar Travemunde

Eerste dag , Vertrek naar Travemunde

5 maart dit is de dag van vertrek van ons avontuur. Allard en Stefan zijn vertrokken met de Landrover vanuit Eibergen (met aanhang) om rond 12:00 in Winschoten te arriveren.

Rit vanuit Eibergen

Pascal en Matthijs vertrokken uit Houten met hetzelfde doel. Ze werden daar al gedag gezegd door de aanhang, collega’s en vrienden.

Om 12:00 was het verzamelen in Winschoten met alle deelnemers van de barrelchallenge ( Marker 1 op de kaart). Dit was een bonte verzameling aan auto’s en deelnemers. In het plaatselijke cafe, moeten de deelnemers de route voor de komende 3 dagen ophalen en kreeg men een muts, stickers met je deelname en naam en een schildje van de organisatie.

Matthijs plakt de sticker

In Winschoten was nog veel meer aanhang dat ons kwam uitzwaaien 🙂 Erg tof

Na het vertrek was het 350 km doorrijden naar Travemunde ( met het KoffieMaatje van Allard) om de Ferry te pakken richting Zweden (Marker 2 op de kaart). Het genoemde koffiemaatje, zou ons voorzien van een heerlijk kopje nesspresso koffie in de auto tijdens de rit. Dat bleek toch de grootste uitdaging van die dag te zijn. Er is maar liefs 1 half bakkie koffie uitgekomen. We hebben 80 Cupjes bij ons, dus ik denk dat dit avontuur er een challenge bij heeft.

Aangekomen in Travemunde hebben we eerst een tijd moeten wachten voordat we op de ferry konden boarden, maar uiteindelijk ( ferry kwam laat aan ) kwam het zooitje ongeregeld in beweging en met veel kabaal reden we aan boord. Trouwens , tijdens het wachten hebben we ons niet verveeld. We hadden na ons Koffiemaatje debacle ook een verlichting storing ( Dimlicht) wat we nog niet konden verhelpen. Ook niet met alle hulp van de enthousiaste groep deelnemers wat de stoet voortbrengt.

Nadat we ons geïnstalleerd hadden in de hut, hebben we nog van een warme maaltijd genoten en wat gedronken (behalve koffie want dat was ook niet te smurfen aan boord 🙁 ) en toen lekker gaan slapen. De boot vertrok pas rond 00:20

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *