De verloting van de prijzen!
De verloting van de prijzen!

De verloting van de prijzen!

Het is zover, de verloting van de prijzen. De prijzen zijn ons gratis beschikbaar gesteld door bedrijven om te verloten onder de mensen die ons financieel hebben gesponsord via de site Steunactie. Een deel van het geld, wat daarop is gesponsord door de mensen, is deels gebruikt om de uitdaging mogelijk te maken om geld op te halen voor het AvL. De IJskapers hebben de reis , de paar overnachtingen in de hotels/cabins, het eten en drinken en de leuke dingen, allemaal zelf betaald. De uitzonderingen die uit de sponsor-pot komen zijn; de reparatie van de auto, de kleine overtochten met de pontjes over de Fjorden, de laatste 3 dagen diesel en de verplichte platform en transactie kosten van het Steunactie platform. Door de financiële sponsoring is dit mogelijk gemaakt. Wat over is in de sponsor-pot, storten we binnenkort op de AvL pagina. Nadere info volgt als dat is gebeurd. De aangeboden prijzen van de bedrijven worden daarom verloot, als blijk van waardering onder de financiële sponsoren.

Hieronder staat het filmpje met de verloting door de IJskapers. Onder het filmpje op deze pagina staat het overzicht met wie de prijs heeft gewonnen.

De IJskapers zelf zijn uitgesloten van de loterij. We hebben alle namen en E-mail adressen uitgeprint en deze dichtgevouwen in een kom gedaan. Daar trekken we het lootje uit en lezen de naam op wie er welke prijs heeft gewonnen. Onder het toezicht van onze nep notarissen Liesbeth en Nathalie die het filmen. De winnaars uit het filmpje worden ook persoonlijk gemaild door de IJskapers hoe ze de prijs kunnen verzilveren.

De verloting van de prijzen
Bedrijf die de prijs beschikbaar steltOntvangen prijs om te verlotenDe Winnaars
Van der Valk exclusief Hotel UtrechtHeeft een fantastische prijs geschonken die we verloten onder de sponsoren eind maart. 1 overnachting voor 2 personen met ontbijt in Hotel van der Valk Utrecht.Riet Valster-Bijkerk
Artic DevilsHeeft ons vrijblijvend geholpen met een Workshop winterdippen en/of ijszwemmen. En een workshop winterzwemmen als tegoed geschonken, zodat we die weer als prijs kunnen verloten onder de sponsoren.Ron Middelman ( mag iemand meenemen)
en
Kik en Corina van Piggelen
Walibi HollandWalibi heeft een prijs geschonken die we verloten onder de sponsoren eind maart. Voor 2 personen een vrijkaart voor Walibi Holland.Linda Majoor van het Programma Doorontwikkeling
Brasserie &Zo&Zo heeft een prijs geschonken die we verloten onder de sponsoren eind maart. Een Lunchbon voor 2 personen bij brasserie &ZoLida Berkhof
Landgoed Bergvliet GolfLandgoed Bergvliet heeft ons een leuke prijs geschonken om te verloten onder de sponsoren. Dat is een Golf clinic voor 2 personenJoop ter Weeme
Olivera Natuurgeneeskundige PraktijkOlivera heeft ons een leuke prijs aangeboden om te verloten onder de sponsoren. Dat is 1 uur massagetherapie twv € 65,00.Vincent Versendaal

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *