IJskapers
Bedrijven die ons hebben gesponsord

Bedrijven die ons hebben gesponsord

Deze bedrijven hebben ons gesponsord in geld en/of natura. Wij als IJskapers zijn ze dan ook zeer dankbaar voor hun bijdrage. Naast de vermelding op de site hebben we stickers op de auto zodat tijdens filmpjes en foto’s de bedrijven in beeld komen. Hieronder beschrijven benoemen we kort het bedrijf en hoe ze ons helpen tijdens de challenge.

SponsorToelichting bedrijfDe ontvangen hulp voor ons doel
Van der Valk exclusief Hotel UtrechtVan der Valk Hotel Utrecht ligt aan de rand van de bruisende stad Utrecht, direct aan de A12 en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Met 185 luxe hotelkamers en 23 moderne conferentieruimtes, waaronder een exclusieve Sky Lounge, is het dé congres- en vergaderlocatie van Utrecht.Heeft een fantastische prijs geschonken die we verloten onder de sponsoren eind maart. 1 overnachting voor 2 personen met ontbijt in Hotel van der Valk Utrecht.
NLSigning Ontwerpt, maakt en plaats uw sign-oplossing. Zoals Neon Lichtreclame, Led Lichtreclame, Auto belettering, Wandprints, Gevelletters, Lichtbakken, Vlaggen, Bewegwijzeringen en Spandoeken.Ons vrijblijvend geholpen aan de belettering op de auto van de benoemende sponsoren.
Plus Koenders EibergenPLUS wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Het deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen.
U vindt bij de Plus onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een bijzondere selectie van geweldige wijnen. Ze hebben een ruim aanbod PLUS Huismerk producten. Deze producten zijn met de grootste zorg voor u samengesteld en van uitstekende kwaliteit. En dat alles tegen een goede prijs. Met de vier merkwaarden ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’ onderscheidt de Plus zich in supermarktland.
Ons eten en drinken geschonken voor tijdens de reis om de kosten zoveel mogelijk te drukken en onze uitdagingen zo verzorgd mogelijk uit te voeren.
PreSolutions Stuc en TegelwerkStuc- en tegelwerk voor een luxe afwerking. Ook het verwerken van Beal mortex op allerlei verschillende soorten ondergronden. Voor meer informatie kan je bellen met Hans Schuurman +31 6 53 15 52 08Een groot bedrag gesponsord tbv van het Antoni van Leeuwenhoek Instituut en voor de vermelding met een sticker voor op de auto.
Dufaco ICTICT bedrijf dat door gaat waar andere aanbieders stoppen. Ze geven dat extra beetje servicegerichtheid en zoeken door naar die ene betere oplossing. Ze laten zich niet uit het veld slaan als er een moeilijk op te lossen storing is en halen alles uit de kast. Ze hebben heel lang en heel veel ervaring met telefonie, internet en ICT en weten op cruciale momenten slimmere paden te bewandelen. Daarom zijn ze nèt even anders en dat voelt goed. En dat vinden vele van hun klanten ook.Een groot bedrag gesponsord tbv van het Antoni van Leeuwenhoek Instituut en voor de vermelding met een sticker voor op de auto.
OT designOT design ontwerpt, produceert èn realiseert inspirerende en onderscheidende interieurconcepten voor de zakelijke markt: vakantieparken, hotels, restaurants, kantoren en short stay.Een groot bedrag gesponsord tbv van het Antoni van Leeuwenhoek Instituut en voor de vermelding met een sticker voor op de auto.
Artic DevilsArctic Devils is een bedrijf wat zich richt op buitensportactiviteiten. De specialisatie gaat uit naar de winteractiviteiten waaronder winterzwemmen (dippen), ijszwemmen, ijsbadclinics en coolrunning. Daarnaast biedt Arctic Devils ook veel zomeractiviteiten aan, waaronder Open water zwemmen, Bootcamp, Devils Xtreme, school & family bootcamps, wandelen en volle maan zwemmen.Heeft ons vrijblijvend geholpen met een Workshop winterdippen en/of ijszwemmen. En een workshop winterzwemmen als tegoed geschonken, zodat we die weer als prijs kunnen verloten onder de sponsoren.
Dusseldorp Infra, Sloop en MilieutechniekDusseldorp ISM heeft vestigingen verspreid over het noorden, midden en oosten van Nederland. Van hieruit zijn ze actief in de wegenbouw, sloop en milieutechniek voor gemeentes, woningcorporaties, waterschappen, nutsbedrijven, ministeries, industrieën, projectontwikkelaars, het bedrijfsleven en de gezondheidszorg. Ze staan dicht bij de lokale samenleving en hun opdrachtgevers en realiseren de opdrachten met voornamelijk eigen mensen en eigen materieel samen met een vaste schil van vakkundige partners.Dusseldorp directie heeft ons gesponsord, door ons op weg te sturen met een grote hoeveelheid brandstof voor de reis. Om onze kosten te drukken tijdens deze tocht van 8000 KM.
Studio ZelhemReclamestudio Zelhem, al ruim 50 jaar gevestigd in het Groene Hart van de Achterhoek, is uw specialist op alle gebieden van signing en in het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van reclame-uitingen. In al die jaren hebben ze hun klanten niet alleen op weg geholpen, maar ook begeleid naar nieuwe afslagen en geholpen met allerhande uitdagingen. Service die gewaardeerd wordt en daardoor zijn ze een gevestigde en zeer betrouwbare naam. Niet alleen in de Achterhoek maar ook ver daarbuiten.Men heeft ons vrijblijvend geholpen aan Stickers voor op de auto met onze namen en het logo van de IJskapers
Walibi Holland Kom naar Walibi Holland en beleef met het hele gezin een spectaculaire en gezellige dag uit! In het attractiepark aan de rand van het prachtige Veluwemeer is namelijk voor alle leeftijden veel te beleven. Zo zijn er attracties voor de allerkleinsten, maar ze hebben ook meer dan 20 spectaculaire attracties voor kids vanaf 6 jaar. Hou je zelf niet zo van spanning? Op diverse chill spots zit je heerlijk met een kop koffie en wat lekkers, terwijl je kijkt hoe je kinderen genieten van de attracties!Walibi heeft een prijs geschonken die we verloten onder de sponsoren eind maart. Voor 2 personen een vrijkaart voor Walibi Holland.
Brasserie &ZoBrasserie & ZO is een gezellig, trendy restaurant aan Het Rond 58 in Houten. De gevarieerde keuken biedt kwaliteit bij een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Ze bieden zeer smaakvolle lunch -en dinergerechten. Er is keus tussen zowel vis als vlees. Ook voor vegetariërs heft men steeds wisselende gerechten. Voor een gezellig diner bent u bij Brasserie & ZO dus aan het juiste adres!&Zo heeft een prijs geschonken die we verloten onder de sponsoren eind maart. Een Lunchbon voor 2 personen bij brasserie &Zo
Profile Tyrecenter VermeulenProfile Tyrecenter Vermeulen al meer dan 35 jaar de banden, wielen en auto-onderhoud specialist in de Achterhoek. Eibergen – Winterswijk.Profile Tyrecenter Vermeulen heeft de sneeuwkettingen gesponsord voor de Landrover.
Landgoed Bergvliet GolfDe golflocatie in Breda, Oosterhout en omstreken!
Geniet van de prachtige18 HOLES BAAN.
Beginner of gevorderde, eendagsvlieg of prof: iedereen is welkom op de golfbaan. Want golfen op Golfbaan Landgoed Bergvliet is in de eerste plaats plezier hebben en ontspannen. Het landelijke decor van het Brabantse landgoed met rustgevende waterpartijen en zijn authentieke elementen zal u daarin zeker stimuleren. En anders wel een van de enthousiaste golfpro’s van het Landgoed Bergvliet!
Landgoed Bergvliet heeft ons een leuke prijs geschonken om te verloten onder de sponsoren. Dat is een Golf clinic voor 2 personen
Olivera Natuurgeneeskundige PraktijkOlivera is een natuurgeneeskundige praktijk. U kunt daar terecht voor de volgende Indicaties:
1 Spier- en gewrichtsklachten (reuma, fibromyalgie, rug- nek- schouderklachten, tennis elleboog, frozen shoulder, sportblessures)
2 Vrouwenklachten (menstruatie, overgang)
3 Huidklachten en allergieën (eczeem, acne, jeuk, voedsel)
4 Spijsverteringsklachten (misselijkheid, maagpijn, diarree, constipatie, IBS, overgewicht)
5 Luchtwegklachten (astma, bronchitis)
6 Interne klachten (verhoogde bloeddruk, diabetes)
7 Hoofdklachten (hoofdpijn, migraine, duizeligheid)
8 Mentale klachten (stress, burn-out, depressie, angst, slapeloosheid)
9 Zenuwklachten (hernia, ischias)
Olivera heeft ons een leuke prijs aangeboden om te verloten onder de sponsoren. Dat is 1 uur massagetherapie twv € 65,00.