IJskapers
Matthijs de Geus

Matthijs de Geus

Ik ben Matthijs de Geus, 40 jaar geboren en getogen in Bilthoven en woon al weer 10 jaar in Houten samen met mijn lieve vrouw Nathalie en onze twee dochters Sophie van 7 en Milou van 4.

Matthijs de Geus

Ik werk nu 18 jaar bij OT Design en ben regelmatig van huis. Vroeger vond ik het superleuk om voor mijn werk richting De Malediven, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Denemarken of elders af te reizen. Maar nu ik de meiden heb vind ik het steeds lastiger. Ik hou er nog steeds van om te reizen en mooie dingen van de wereld te zien, maar dan liever met mijn gezinnetje. Zelfs een weekje wildkamperen in Zweden zonder tent staat al afgevinkt op het lijstje. We hebben al veel mooie plekken op deze aardbol gezien. En ook de Noordkaap kijk ik heel erg naar uit.

Wij zijn net klaar met het verbouwen van ons mooie huis in Houten, waar ik een groot gedeelte zelf heb gedaan. Naast dat ik het leuk vind om te klussen heb ik nog een grote hobby. Mijn motor(en). Ja, ik heb er twee. Eén racemonster om op te rijden en ééntje die ik nog helemaal wil opknappen. Van jongs af aan ben ik altijd aan het sleutelen geweest met brommers en daar kan ik hele avonden zoet mee zijn.

Waarom ik meega? Dit heeft de zus van Pascal bedacht. Die vond mij er wel tussen passen. Tot voor kort kende ik geen van de mannen waar ik nu mee op reis ga. Alleen Pascal ken ik, dat is de neef van mijn vrouw. Maar ik ben ervan overtuigd dat we er een mooie reis van gaan maken en geweldige ervaringen op gaan doen.

Ook wij hebben van dichtbij gezien wat voor ellendige ziekte kanker is en ik wil graag mijn steentje eraan bijdragen door alle uitdagingen aan te gaan waar jullie voor kunnen doneren op deze site.

Ik heb er zin in. Matthijs de Geus