IJskapers
Pascal Werensteijn

Pascal Werensteijn

Pascal Werensteijn

Ik ben Pascal Werensteijn en geboren in de provincie Utrecht in het mooie jaartal 1974. Ik ben getrouwd met mijn lieve Liesbeth en heb twee fantastische zoons Noël en Oscar.

Eigenlijk heb ik tijd te kort om alles te doen wat ik leuk vind. Korfbal, Elektronica, Computers, 3D-printen, lekker eten, vrienden en uitjes ( als dat weer kan), dit alles past gewoonweg niet in de tijd dat ik over heb naast het werk ( wat ik ook erg leuk vind). Het is dus schipperen en keuzes maken. Dit maakt het ook wel weer leuk.

Ik voel me jong en gedraag me daar soms ook naar, maar ik word af en toe wel met de neus op de feiten gedrukt. Bijvoorbeeld met sporten, het herstel duurt toch langer. Of een paar avondjes doorzakken heeft toch echt een langer effect dan vroeger, terwijl ik geen alcohol drink of rook.

Dit laatste ( niet drinken en niet roken) zijn ook bewuste keuzes om er alles aan te doen om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de dingen die ik zo leuk vind om te doen.

De keuze om deze challenge aan te gaan was ook snel gemaakt vanuit een avontuurlijk gevoel. Maar de motivatie werd sterker, toen we er een doel aan verbonden om geld op te halen tegen kanker. Ik heb zelf mijn moeder verloren aan longkanker. En vorig jaar was er bij mijn zusje kwaadaardige borstkanker geconstateerd. Ondertussen is deze kanker verwijderd en gaat het gelukkig goed met haar. Al met al genoeg motivatie om hier vol voor te gaan!

Pascal Werensteijn