IJskapers
Stefan Hoijtink

Stefan Hoijtink

Hallo, ik ga mij in het kort even voorstellen, mijn naam is Stefan Hoijtink, ik ben 31 jaar oud.
Ik woon in mijn eigen leuke woning in Winterswijk. Mijn hobby´s komen veelal voort uit mijn werk, wat ik met veel plezier doe. Verder heb ik
de verplichting om mijn kleine veestapel, wat bestaat uit twee konijnen en een vleeskalfje goed te verzorgen. Ik ben een bezig iemand en dit zorgt er ook voor dat mijn voorkeur uitgaat na een vrij actieve vrije tijds besteding.

De uitdaging van dit avontuur begon voor mij met de vraag van één van de ander teamleden wie mij onverwacht vroeg mee te doen. Hierover heb ik even nagedacht en door mijn eerdere ervaringen met dergelijke trips (richting een warmere omgeving) en mijn liefde voor wintersportactiviteiten lijkt het mij een passende combinatie! Door deze actieve levensstijl en doe vakanties is deze challenge een leuke aanvullingen en uitdaging!

Het voorstel, om er een goed doel aan te verbinden sprak mij ook aan. Kanker is helaas in vele families vroeg of laat een ziekte die de kop opsteekt. Zo ook bij mijn familie, mijn vader leeft inmiddels na diverse behandelingen samen met de ziekte die onder controle gehouden word.

Ik kijk erna uit om dit avontuur aan te gaan en een leuke tijd te beleven!

Stefan Hoijtink