Eerste online vergadering
Eerste online vergadering

Eerste online vergadering

Onze eerste online vergadering, we hadden al eerder een fysieke bijeenkomst gehad met chinees, bier, fris en een potje poolen in de mancave van Allard. Maar dat is toch een eind rijden van Houten naar Eibergen om een uurtje te overleggen. Dus waren we dit keer toegewezen op Microsoft Teams. Dit ging best goed met 2,5 digibeten in het IJskapers team 😉

Eerste online vergadering

Kort overleg geweest en de site besproken en wat we van elkaar verwachten. De uitdagingen nog verzinnen en hoe we om gaan met de sponsoring. Tevens de afspraak gemaakt om 16 januari de site online te zetten.

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *